Pagini

miercuri, 9 iunie 2010

Start reciclarii 2010 - punct final












Proiectul Start reciclării - Ediţia a II a, organizat de Asociaţia "Iubim natura" a luat sfârşit iar premierea participanţilor a avut loc la Arena Mall, restaurantul Arcadia într-o ambianţă de mare sărbătoare.
Şcoala Ion Creangă din Bacău s-a clasat pe locul al II- lea după ce o lungă perioada de timp era situată pe locul I. Probabil şi din cauza unei uşoare relaxări, fiindcă a fost la distanţă foarte mică de primul loc ocupat de şcoala Constantin Platon care a câştigat primul loc cu cantitatea de 4773 kg, în timp ce şcoala Ion Creangă a adunat 4125 kg de maculatură.Victoria se pare că le-a scăpat elevilor din Creangă printre degete, dar cei participanţi la premiere sigur s-au motivat pentru acţiunea de anul viitor.
La activitate pe lângă televiziune, au participat reprezentanţii ARPM, reprezentanţi ai Gărzii de Mediu, elevi şi cadre didactice din cele 12 şcoli şi licee participante. Anul acesta s-au colectat 25 de tone de maculatură.
Festivitatea a fost pigmentată cu momente artistice susţinute de corul şcolii Mihail Sadoveanu, iar momentul susţinut de clasa a III a B a şcolii Constantin Platon a încântat publicul prezent prin mesaj, costumaţii eco originale, şi măiestria punerii în scenă. Felicitări câştigătorilor dar şi tuturor participanţilor car au pus umărul la acest proiect şi sperăm ca anul viitor să depăşim împreună cantitatea de 25 de tone adunate.
Elevii fruntaşi la strânsul maculaturii au primit diferite premii, de la dulciuri, cărţi, mingi, palete de ping-pong, lămpi ecologice până la memorii USB.

Elevii şcolii "Ion Creangă" cu cea mai mare cantitate de hârtie strânsă în cadrul proiectului au fost următorii:
Ostaci Bogdan - VII-B
Camara Augustin  VIB
Vranceanu Roxana VB
Antaluca Georgia VB
Petrescu Zamfira VB
Popa Vladut VB
Gaucan Mircea VB
Stoica Romica VIA
Gheorghiu Anca VA
Gaburoi Alin IB
Alexandrescu Florin I B
Alistar Diana  IA
Mocanu Bogdan IIID
Dinu Dragos IIID
Olteanu Ciprian IIID
Luncanu Karina IIID

Felicitări şi ...à la prochaine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu