Pagini

marți, 15 februarie 2011

ECO-Olimpiada Mărţişorului

ŞCOALA ION CREANGA BACAU,   IN PARTENERIAT CU AGENTIA DE MEDIU, ASOCIATIA  „IUBIM NATURA”,  POSTUL LOCAL DE TELEVIZIUNE SI ZIARUL ”DESTEPTAREA”, organizează sâmbătă,26.02..2011,ECO-OLIMPIADA MARTISORULUI. Pentru participarea la concurs NU SE PERCEPE TAXĂ.Concursul este organizat cu prilejul Zilelor Scolii, fiind inclus in proiectul ECO-SCOALA 2011.
              Sectiuni  ECO   /   Teme propuse in proiect:
  1. MARTISOARE  /   Biodiversitatea
  2. FELICITARI /       Reciclarea
  3. ARANJAMENTE FLORALE/ Apa
  4. DESENE SAU COLAJE/          Curtea scolii

Echipajele participante vor fi formate din 4 elevi alesi din clasele III-VI, cate unul pe nivel de clasa. Elevii vor fi insotiti de un cadru didactic care va primi adeverinta.Inscrierea nominala ( si corecta) a elevilor se va face prin e-mail la spiridusgeanina@yahoo.com sau florentina_vieru@yahoo.com sau la telefon 0744672952, pana la data de 23.02.2011, de catre coordonatorul de proiecte si programe al scolii sau coordonatorul eco, unde e cazul.
*Elevii vor avea asupra lor culori, carioca, siluete decupate, hârtie glace,   foarfeci, lipici, abţibilduri,    coli cartonate format A3, decupaje, materiale din plastic, orice material refolosibile necesare realizarii produsului ECO ales. NU VOR AVEA PRODUSE GATA REALIZATE INAINTE DE CONCURS !!!

Juriul
·         1  REPREZENTANT AGENTIA DE MEDIU
·         1 REPREZENTANT MASS-MEDIA
·         1 REPREZENTANT AS.” IUBIM NATURA”
·         1 REPREZENTANT “SPATII VERZI”
·         1 CADRU DIDACTIC/ DIRECTOR
va aprecia: originalitatea mesajului, a colajului/desenului/posterului, corectitudinea abordării temelor de lucru, CREATIVITATEA  si utilizarea materialelor refolosibile. Elevii ( toti 4 impreuna) vor primi si un chestionar cu intrebari ce vizeaza educatia ecologica. Raspunsurile la chestionar NU AFECTEAZA JURIZAREA LUCRARILOR PRACTICE.

Proba va dura 90 de minute, timp în care echipajele vor realiza tema de lucru .
Concursul va incepe la ora 10, elevii vor intra in sali intre orele 9:15 si 9:45.
Premierea se face in aceeasi zi, imediat dupa jurizare. In timpul completarii diplomelor elevii    vor invata IMNUL ECOLOGISTILOR, pe care dorim sa-l lansam cu aceasta ocazie.Toate echipajele  primesc diploma si o poza din timpul concursului va fi postata pe  Eco-blog, daca elevii au acordul parintilor.


Scoala/ prof.insotitor
Numele si prenumele
 elevului/ clasa
Prof. Indrumator
DA SAU NU
pentru postarea unor poze pe blog( acordul parintilor)


Coord. ECO,  
                                                                          director, FLOFENTINA VIERU
SPIRIDUS GEANINA                                         
                                                                          Director adjunct, DANIELA PETRESCU
0744672952

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu